Rätt ljud- och bild på företaget

Projektor och TV-skärmar för arbetsplatsen

Söker du en projektor och duk eller bildskärm till en större hörsal, konferensrum, personalmatsal, välkomsthall eller butik? Vi ger dig personlig service hela vägen, från att förverkliga din idé till installation och utbildning. Hos oss kan du välja bland kända märken till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss med dina frågor eller önskemål

Ljud och bild till företag TV led Davids Varberg

Ljudanläggning som hörs men inte syns

Låt dina hotellkunder lyssna till avslappnade musik när de får en go massage eller kopplar av i relaxavdelningen på spat. Våra högtalare och system går bland annat att gömma i sitsar, bakom väggar och uppe i tak. Dolda högtalare påverkar inte övrig inredning och tar ingen plats och det finns mer kreativa möjligheter till att skapa olika ljudupplevelser.

Vägledning till bästa bild- och ljudsystem

Vill du höja stämningen på arbetsplatsen, butiken, hotellet, bilhallen eller gymmet? Ett möte med oss gör att du får rätt utrustning till rätt ändamål. På Davids har vi över 60-års erfarenhet av att ta fram ljud och bild som gör kunden nöjd.

Vårt produktkunnande och personliga service är vår styrka. Oavsett om du har en större eller mindre budget tar vi fram de bästa produkterna och lösningarna för dig.

Kontakta oss på telefon 0340-805 40 eller e-post support@davids.se

Experthjälp planering hemelektronik Davids

Boka möte med våra experter

Behöver du hjälp att effektivisera eller utveckla ditt företag inom konferensteknik, telefoni eller ljud- och bildlösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Spela videoklipp