Smarta Hem Bild Ljud

Ljud & Bild

Smarta Hem Ljus Klimat

Belysning & Klimat

Smarta Hem Säkerhet

Säkerhet

Smarta Hem Integration

Integration & Nätverk

Smarta Hem referenser

Referensprojekt

Säkerhet i det smarta hemmet

Larm för en tryggare vardag

Med ett smart säkerhetssystem kan du känna dig trygg både när du är hemma och på semester. Lägg in meddelanden i högtalarsystemet som spelas upp om larmet går eller om någon glömt att stänga garageporten till exempel. 

Sätt in funktion med belysning som blinkar när fönster och dörrar inte stängts ordentligt. Genom att allt sköts från en enhet kan du även integrera annan hemelektronik i systemet.

Trygg vardag med smarta hem från Davids
Kameraövervakning övervakningskamera smarta hem Davids

Kameraövervakning

Med kameror uppsatta runt bostaden går det ha koll på vilka som rör sig i området, vem som ringer på när du inte är hemma. Övervakningsbilderna kan antingen visas direkt i mobilen eller på valfria skärmar i hemmet om distribution av bilder installerats. Vi erbjuder lackering av kamerorna för att passa in så bra som möjligt.

Smarta digitala lås på din bostad

Idag finns det flera varianter på lås utan nyckel, kodlås samt fingeravtrycksläsare. Här kan vi göra lösningar som är anpassade efter varje familjemedlems finger.

Till exempel när barnen kommer hem från skolan kan vissa delar av hemmet tändas upp och ett meddelande mejlas till föräldrarna att de är hemma. Fördelen med nyckelfria lås är att ingen blir utelåst och ingen riskerar att tappa bort sina nycklar.

Smarta Hem säkerhet larm lås Davids Varberg

Boka möte med våra experter

Behöver du vägledning för hur du kan optimera ditt hem med energieffektiva, säkra, trygga och smarta lösningar som förenklar din vardag? Fyll i formuläret nedan så tar vi tillsammans nästa steg mot ditt nya smarta hem.

Spela videoklipp