Styr ditt hem med smart hemelektronik

Förenkla din vardag med ett smarta hem från Davids. Oavsett om du önskar projektering från oss eller vill installera dina system helt själv så finns vi här för dig.

SMARTA HEM FRÅN DAVIDS

Smarta Hem Bild Ljud

Ljud & Bild

Smarta Hem Ljus Klimat

Belysning och Klimat

Smarta Hem Säkerhet

Säkerhet

Smarta Hem Integration

Integration & Nätverk

Smarta Hem referenser

Referensprojekt

Det börjar hos Davids i Varberg

Smarta hem börjar med ett möte med oss. Tillsammans med dig ser vi över dina önskemål för att kunna optimera ditt framtida hus, nybygge eller renovering för en enklare och tryggare vardag.

Vår långa erfarenhet och kunskap gör att vi kan vägleda dig hela vägen från idé och produkter till färdig installation. Inget projekt är varken för stort eller för litet för oss vi hittar de system och lösningar som matchar din budget.

Smarta Hem planering projektledning och projektering Davids

Varför smarta hem?

I takt med att vi blir mer och mer digitaliserade kräver vi också att det ska vara enkelt och smidigt att sköta vår elektronik. Smarta hem förenklar din vardag, det är slut på att springa runt och leta efter rätt fjärrkontroll. Med integrerade system kan du styra allt ifrån musik till säkerhet i hela hemmet.

Med våra lösningar räcker det att du sköter din hemelektronik endast från en enhet, mobilen, toutchscreen eller fjärrkontroll. Ett smart hem gör det också möjligt att styra elektroniken oavsett om du är hemma eller borta.

Fördelar med automatisering av hemmet

Bygg in dina högtalare i vägg och tak och njut av osynligt ljud i hela ditt boende. Håll koll på vem som står utanför dörren och ringer på när du själv inte är hemma samt larma när ett fönster är öppet.

Med hjälp av ett smart hem kan du även tända upp belysningen automatiskt när du kommer hem, styra dina gardiner i sovrummet, mörklägg när det är dags att sova och dra isär gardinerna när det är dags att vakna och njut av morgonsolens strålar samt en behaglig temperatur i rummet.

Styrning smarta hem surfplatta väggmonterad

Boka möte med våra experter

Behöver du vägledning för hur du kan optimera ditt hem med energieffektiva, säkra, trygga och smarta lösningar som förenklar din vardag? Fyll i formuläret nedan så tar vi tillsammans nästa steg mot ditt nya smarta hem.

Spela videoklipp