OM DAVIDS

Om Davids Radio och TV i Varberg

Elektronik sedan 1954!

Davids har funnits i Halland sedan 1954, inriktningen har alltid varit att ge dig som kund det bästa i form av varor, tjänster och märken inom TV, data, telefoni, Hi-Fi och hemmabio. Davids ingår i Euronics, en av Europas största elektronikkedjor med ca 8 000 butiker.

Enbart kända varumärken

Vi har valt att enbart arbeta med kända varumärken, vår erfarenhet visar att det är ett vinnande koncept i längden. Trygghet, garanti och service är viktiga nyckelord för oss.

Butik i Varberg och E-handel

Davids har sitt huvudkontor och butik i Varberg (1500 m2). En stor renovering ägde rum i början av 2010 i Varberg då all energi satsades på att skapa en helt unik butik i sitt slag. Något vi lyckats med enligt många kunder & kollegor! Se hur den ser ut i Google Street View här! Vi har också E-handel sedan 2010 med försäljning av hemelektronik till hela landet.

Intelligenta hem, skräddarsydda ljud och bildlösningar

Utöver att sälja bra elektronik jobbar Davids även mycket med skräddarsydda ljud, bild och datalösningar för nybyggnationer samt renoveringar i hem och kontorsmiljöer.

Besök vårt intelligenta hem i Varberg!

I Varberg har vi byggt upp en ”intelligent” våning på 150 m2 i existerande butik (totalyta 1500 m2).

På detta sätt vill vi visa hur smarta och vackra lösningar som kan byggas med hjälp av modern elektronik idag. Vi lovar att ni får se lösningar som inspirerar! Bygger du hus så är vår butik i Varberg definitivt värt ett besök. Hör av dig till oss för personlig guidning och genomgång av dina behov och
önskemål! Läs mer om våra intelligenta hem lösningar här!

Tretton anställda

Vi är idag 13 anställda som besitter kunskap inom alla områden av hemelektronik. 
Se oss här.

Spela videoklipp