Upplev produkter och smarta lösningar i vår butik

Vi erbjuder smarta lösningar och hemelektronik för det moderna hemmet. I vårt showroom får du chansen att uppleva produkterna i verkliga hemmiljöer innan du bestämmer dig.

Flera olika typer av rum

Vårt mål är att alla ska få en wowkänsla. Här möts du av flera rum som inspirerar till hur du kan njuta av din hemelektronik utan att den syns eller blir en del av din inredning. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap när det kommer till att optimera bostaden med smarta lösningar för upplevelse av ljud och bild i olika delar av hemmet.

För oss är det bara fantasin och din budget som sätter gränser för vad vi kan möjliggöra. På Davids hittar du både enskilda produkter och olika smarta lösningar som underlättar din vardag. Vi har konkurrenskraftiga priser och ger dig personlig service och vägledning så att du får ut det bästa av ditt besök.

TV-skärm i badrum Showroom Davids
Hemmabio showrrom Davids Varberg

Upplev produkterna i sin rätta miljö

I en lugn och skön atmosfär har vi inrett våra showroom. Här kan du titta in och se våra smarta lösningar för hemelektronik. Allt i en miljö fylld med konst, föremål och möbler designade av kända formgivare.

Ta en paus i en av våra fåtöljer designade av Arne Jacobsen och fundera på nästa investering, slå dig ner i biorummet, kanske din favoritfilm är i gång. Titta in i vårt badrum för att se hur du kan få bildskärmar att smälta in i interiören eller ta en tur till köket och se vilka smarta lösningar vi använt där.

Vi vill med vårt showroom ge dig inspiration till hur du kan utforma ditt hem när det kommer till hemelektronik. Det är helt enkelt värt att åka till oss för upplevelsen börjar redan när du kliver in genom dörren.

Våra experter hjälper dig välja rätt

Vi på Davids finns alltid till hands för att bistå dig när du kommer till oss. Du kan ställa frågor både när det gäller enskilda produkter och större system som ljudanläggningar och utrustning till gaminghörnan.

Av oss kan du även få tips och idéer på hur du kan optimera din bostad för bästa ljud och bildupplevelsen samt hur du kan integrera annan elektronik i hemmet som säkerhet, belysning och klimat.

Har du frågor före ditt besök? Hör av dig till oss på 0340-805 40 eller skicka e-post till support@davids.se

Medarbetare Davids
Spela videoklipp