Smarta Hem Bild Ljud

Ljud & Bild

Smarta Hem Ljus Klimat

Belysning & Klimat

Smarta Hem Säkerhet

Säkerhet

Smarta Hem Integration

Integration & Nätverk

Smarta Hem referenser

Referensprojekt

Ljud och bild i det smarta hemmet

Ljud som hörs utan att synas

Njut av ljudböcker poddar och musik i flera olika rum medan du lagar mat eller bara kopplar av i favoritfåtöljen. Vi tar fram rätt Smarta Hem-lösning för dig som passar ditt hem och i olika prisklasser.

Smarta Hem dolda högtalare
Smarta Hem styr med mobiltelefonen

Musik i alla rum - styr från ett ställe

Med våra lösningar för smarta ljudsystem slipper du sladdar som ringlar sig längs väggarna, ljudanläggningar som stjäl uppmärksamheten från övrig inredning samt flera olika fjärrkontroller att hålla reda på.

I stället kan du styra ljudsystemet från ett ställe, vilket möjliggör många olika smarta lösningar. Rummen kan till exempel delas upp i olika zoner så att det går att lyssna både på olika och samma musik i alla rum.

TV och film på ett smartare sätt

Oavsett om du vill ha dina bildskärmar synliga eller gömda får du vår expertis gällande placering och smarta lösningar. Ett smart hem för bildskärmar förenklar också för dig och de övriga familjemedlemmarna att streama film och titta på TV.

Du kan då se på film och pausa i ett rum för att sen trycka på play och fortsätta se den i ett helt annat rum. Ni kan kategorisera era filmer och serier så det är lätt att hitta din favorit.

Smarta Hem TV
TV-skärm i badrum Showroom Davids

Välj hur mycket elektroniken får synas

I vårt showroom I Varberg kan du se flera olika exempel på hur våra bildlösningar kan se ut. Allt handlar om din livsstil och vad du prioriterar i din vardag. Vardagslyx kan vara att hissa upp bildskärmen ur köksbänken och titta när favoritlaget spelar medan du lagar mat eller dölja en i vardagsrummet när du har gäster.

Inget är omöjligt enligt oss och när vi är med i planeringen för bostaden eller renoveringen. Det handlar om att identifiera dina behov och önskemål. Med oss i projekteringen så kan vi garantera att det blir riktigt bra.

Boka möte med våra experter

Behöver du vägledning för hur du kan optimera ditt hem med energieffektiva, säkra, trygga och smarta lösningar som förenklar din vardag? Fyll i formuläret nedan så tar vi tillsammans nästa steg mot ditt nya smarta hem.

Spela videoklipp