Smarta och lättanvända konferensrum

Fungerande teknik till konferens- och mötesrum

Oavsett om det är en konferens eller ett videomöte är det a och o att tekniken fungerar som den ska och fyller sitt syfte. På Davids jobbar vi med kända och de vanligaste varumärkena som håller en hög kvalitet.

Bildskärmar med krispiga färger och bra upplösning samt ljud som alla hör och kamera med bra bildkvalitet förhöjer upplevelsen för deltagarna. Vi erbjuder både enskilda komponenter, som projektorer, dukar, bildskärmar, kameror, högtalare och mikrofoner samt kompletta utrustningar. Kontakta oss med dina önskemål

Konferensrum konferenslösningar konferensteknik företag Davids
Företag konferens ljud bild digitalt möte

Bästa digitala lösningarna för möten

Behöver du vägledning för att inreda ett konferensrum eller videomötesrum? Genom at vi kommer ut till din verksamhet kan vi bilda en uppfattning om vad som fungerar bäst i rummet med tanke på användningsområdet. Utifrån, rummets storlek, akustik och hur många som mest som kommer att delta på möten eller konferenser tar vi fram en plan.

Driftsäkra videomöten med vår expertis

Det är aldrig roligt när tekniken strular och det dessutom saknas någon kunnig. När du köper produkter eller kompletta utrusningar hos oss ser vi till att du får hjälp med installation och även utbildning i hur tekniken fungerar. På så sätt ökar chanserna för att ha ett professionellt och driftsäkert videomöte eller konferens.

Boka möte med våra experter

Behöver du hjälp att effektivisera eller utveckla ditt företag inom konferensteknik, telefoni eller ljud- och bildlösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Spela videoklipp