Smarta Hem Bild Ljud

Ljud & Bild

Smarta Hem Ljus Klimat

Belysning & Klimat

Smarta Hem Säkerhet

Säkerhet

Smarta Hem Integration

Integration & Nätverk

Smarta Hem referenser

Referensprojekt

Central styrning av hela hemmet

Styr hemmet via mobil, dator eller platta

Det finns många fördelar med ett smart hem, genom att samla och styra din hemelektronik från en enhet kan du göra flera olika anpassningar och integreringar mellan till exempel ljud, bild, lås, larm, klimat och belysning.

Få upp direkt på hemmets olika bildskärmen när någon är utanför huset, känn av med biometriska lås vem som kommer hem och dra i gång favoritmusiken samtidigt som det skickas ut ett mejl att hen är hemma och belysningen tänds upp i hallen.

Allt styr du enkelt från mobilen, datorn eller plattan, på så vis kan du även ha koll när du är på jobbet eller på semester. Det finns i stort sett inga begränsningar för vad som går att göra, det är bara fantasin och budgeten som sätter gränserna.

Central styrning smarta hem surfplatta
Nätverk wifi smarta hem installation Davids Varberg

Vi installerar ditt nätverk

Om den centrala styrningen är hjärnan i ditt smarta hem så är nätverket hjärtat. Nätverket är väldigt viktigt om du ska ha ett smart hem och ligger till grund för att allt ska fungera. 

Vi har kompetensen när det kommer till att konfigurera och installera nätverk. Det ger ditt smarta hem rätt förutsättningar att fungera precis som det är tänkt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Så går det till när vi bygger ditt smarta hem

Behovsanalys

Vi går igenom era behov och önskemål. Vi informerar om saker som är viktiga att tänka på samt kreativa idéer som kan förenkla och effektivisera er vardag.

Inledande förslag

Baserat på den livsstilsanalys vi gjort, presenterar vi ett designförslag tillsammans med en beräknad kostnad för lösningen.

Efter godkännande av förslaget tar vi fram en produktspecifikation. Vi väljer de bästa produkterna på marknaden som säkerställer kvalité och ligger inom den givna budgeten. Ni får specifikationer och priser på samtliga produkter.

Smarta Hem planering projektledning och projektering Davids
Smarta Hem komplett lösning och ritning

Design och ritningsunderlag

Här skapas ett komplett arbetsunderlag med detaljerade ritningar för de berörda entreprenörerna i projektet. Ni får ett dokument med en detaljerad funktionsbeskrivning för varje rum. Här beskriver vi tydligt vilka funktioner som ingår.

Installation och driftsättning

Rör och kabeldragning utförs av elektriker efter våra specificerade ritningar. Utrustningen för konfigureras och testas innan vi levererar den. På plats märks alla kablar upp och kontraktering, inkoppling påbörjas av våra certifierade installatörer. Därefter programmeras och driftsätts systemet för att sedan noggrant testas så att alla funktioner fungerar stabilt.

Nu är det dags för dig och övriga som bor i bostaden att njuta. Efter några veckors användande går vi igenom systemet och vid behov gör vi eventuella justeringar och optimeringar.

Boka möte med våra experter

Behöver du vägledning för hur du kan optimera ditt hem med energieffektiva, säkra, trygga och smarta lösningar som förenklar din vardag? Fyll i formuläret nedan så tar vi tillsammans nästa steg mot ditt nya smarta hem.

Spela videoklipp