HEMELEKTRONIK SEDAN 1954

Hemmabio, TV och service på hemelektronik för dig i Kungsbacka

En komplett butik nära Kungsbacka med TV, hemmabio och service på hemelektronik

I vår butik, bara några mil från Kungsbacka, hittar du allt från TV och  hemmabio till smarta lösningar för hemmets alla rum. Bygger du nytt hus? Då kan vi hjälpa dig med snygga ljudlösningar för flera rum som du styr via mobilen. Kom till butiken i Varberg och upplev flera ljud- och bildlösningar direkt i vårt showroom.

TV från kända varumärken

Hos oss hittar du TV från kända varumärken som Samsung, Sony, LG, Panasonic, Philips, Sharp med flera. I vår butik kan vi demonstrera och hjälpa dig hitta rätt modell. 

Kompletta hemmabiolösningar

För filmälskaren är det hemmabio med både bild och surroundljud som gäller. Vi guidar dig fram till rätt bild- och ljudlösning som passar din bostad och budget. 

Davids hemelektronik support Varberg

Kunnig service på hemelektronik

Det är onödigt att slänga hemelektronik som kan repareras. I vår verkstad tar vår kunniga servicetekniker hand om din TV, radio, vinylspelare eller förstärkare. 

Vi hjälper kunder i Kungsbacka att välja rätt TV

Att välja rätt TV är inte det lättaste och det är många saker att hålla reda på för att få optimal bild utifrån din bostads förutsättningar. Därför har vi ett brett sortiment av TV-apparater i vår butik med allt mellan 24″ till 98″ och alltid minst 70 modeller.. På plats står vår kunniga butikspersonal redo att guida till dig till rätt TV.

Gör en utflykt till vårt showroom i Varberg

I vårt showroom kan du uppleva flertalet TV-apparater och själv bedöma vilken modell som faller dig bäst i smaken. Genom åren har vi hjälpt många kunder från Kungsbacka att hitta den TV som passar just deras behov bäst. Du vet väl att vi även erbjuder bekväm hemleverans och proffsig installation av våra egna tekniker? Kontakta oss för mer information

TV hemelektronik Kungsbacka
Hemmabio Kungsbacka surround dolby surroundhögtalare

Hemmabio utifrån dina önskemål

Alla filmentusiaster vet att en stor del av filmupplevelsen är bra bild och surroundljud. Möjligheterna och produktvalen är nästan oändliga. Ska det vara TV eller bioduk? Vad innebär Dolby Atmos? Vilka högtalare passar mitt hem bäst? Vi hjälper dig välja hemmabioprodukter och ger dig tips på hur du kan optimera din bostad för bästa ljud och bildupplevelsen.

Från butik till din bostad i Kungsbacka

Hos Davids i Varberg kan du vara säker på att bättre service till samma pris. Oavsett hur dina önskemål ser ut hjälper vi dig hela vägen från val av hemmabioprodukter till leverans och proffsig installation. Därför har vi egna tekniker som ser till att din nya hemmabio blir rätt monterad och visar hur du använder den på rätt sätt. Läs mer om vår butik och vårt showroom

Service på TV, radio och hemelektronik för dig i Kungsbacka

I en tid när det extra viktigt att tänka på miljön är det en god idé att försöka laga hemelektronik som slutat fungera. Till exempel kan det vara en skivspelare, en förstärkare eller kanske en fin gammal radio som bara behöver lite extra kärlek för att få nytt liv.

Egen lokal serviceverkstad för hemelektronik

Eftersom vi älskar att ge våra kunder bästa tänkbara service i vår butik vill vi även kunna erbjuda bra service lokalt och för de som bor i Kungsbacka. Därför har vi vår serviceverkstad i samma byggnad som butiken. Så hör av dig till oss så ska vi se till att hjälpa dig med din hemelektronik som slutat fungera.

Davids support

Support 0340 - 805 40

Service Kungsbacka TV radio skivspelare högtalare förstärkare

Upplev hemelektronik och smarta lösningar i vår butik

Vi erbjuder smarta lösningar och hemelektronik för det moderna hemmet. Därför är det perfekt att besöka vårt showroom där du får chansen att uppleva produkterna i verkliga hemmiljöer innan du bestämmer dig.

Spela videoklipp