Villa 3

Ett väldigt roligt projekt i en fantastisk arkitektritad villa, vi fick fullt förtroende av kunden att implementera tekniken i ett styrsystem från Control4. Ljud, bild, belysning,övervakning ,klimat, mörkerläggning m.m Kronan på verket en ”hemmabio i vardagsrummet högst upp i huset.

Platsbyggd vägg där vi har fällt in en 100” TV samt 3 st infällda högtalare i väggen, högtalarna är lackade i av kunden vald NCS färgkod, TV:n är helt i liv med väggen. 2 st basar och 6 st infällda högtalare i taket gör detta vardagsrum till en bio upplevelse i toppklass.

8 st infällda högtalare i tak med en infälld bas. Från kundens display styr man också gardinerna och alla solskydd i köket

I denna stora sällskaps yta har vi installerat och monterat osynliga högtalare. 6 st högtalare som monterats och sen målats över ger ett fantastiskt ljud utan att synas överhuvudtaget.

Vinylspelare installerad  och integrerad i styrsystemet. 

Utomhus-ljud monterat och lackats för att döljas i rabatter runt hela pool området.

Med Control4 fjärrkontrollen styr du hela din anläggning , både bild, ljud, belysning samt övriga funktioner i huset.

Väggmonterad display för styrning.

Teknikrummet där vi monterat vår utrustning i rack. Dokumenterat, uppmärkt korrekt samt inkopplat via nätverk som gör att vi kan hjälpa kunden från distans.

Spela videoklipp